Nunta in aer liber

Evenimente cu suflet!

Saloanele Noastre

Cloud9 Estate

Locatia ideala pentru nunta / botez / petreceri corporate

Alegerea unei locații pentru evenimentul special pe care dorești sa îl organizezi are acum un nou reper! Departe de agitația citadina, am creat pentru iubitorii de natura, saloanele de evenimente Cloud9 Estate. Saloanele noaste vin în întâmpinarea oaspeților săi cu armonie, bun gust si preturi decente!

Salon Bliss

Rafinament si bun gust

Cu o capacitate de 250 persoane, salonul Bliss se distinge printr-o abundenta de lumina naturala si un minimalism elegant. Situat la etajul cladirii, acest salon va ofera o priveliste de vis, perfecta pentru pozele la apus, iar spațiul generos alocat ringului de dans vă va ține în picioare pe tot parcursul petrecerii.

Salon Harmony

Armonia perfecta

Salonul Harmony are o capacitate de 100 persoane indoor si avantajul unei terase exterioare acoperite cu o capacitate de inca 60 de persoane. O armonie perfecta intre natura, simplitate si eleganta, acest salon este perfect pentru evenimentele din timpul sezonului cald, avand posibilitatea de a va bucura de vremea frumoasa si aerul proaspat, in timp ce sarbatoriti momentele speciale alaturi de cei dragi.

Wedding Luxury & Events

Evenimente cu suflet!