Wedding Luxury & Events

Evenimente cu suflet!

Termeni si Conditii

Cloud9 Estate

Locatia ideala pentru nunta / botez / petreceri corporate

Acesti termeni si conditii (“Termeni si Conditii”) constitute acordul legal dintre dvs. si MARELE CONDOR SRL, proprietarul si administratorul siteului cloud9estate.ro. Va rugam sa cititi acesti Termeni si Conditii pentru utilizarea in orice mod a website-ului accesibil la adresa URL: www.cloud9estate.ro (“Website-ul”). Accesarea si vizitarea Website-ului inseamna acceptarea in totalitate si neconditionata a acestor Termeni si Conditii.

Definitii

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:
 • Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina, care acceseaza Website-ul fiind interesata de datele, informatiile, articolele, anunturile sau informatiile de pe cloud9estate.ro, publicate de MARELE CONDOR SRL sau de utilizatori in comentarii, precum si orice persoana fizica (inclusiv persoana fizica autorizata) si/sau persoana juridica care achizitioneaza Serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.
 • Furnizor – societatea MARELE CONDOR SRL, persoana juridica romana, avand sediul social in JUD. DÂMBOVIŢA, SAT LUNGULEŢU COM. LUNGULEŢU, AP.CAMERA 2, avand cod unic de inregistrare fiscala 25556908, e-mail: [email protected]
 • Websiteul / Pagina cloud9estate.ro – site-ul www.cloud9estate.ro, inclusiv orice sectiune sau subpagina a acestuia. Site-urile si/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce apartin unor terti si care sunt accesate de catre Utilizatori ca urmare a legaturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.cloud9estate.ro nu fac obiectul si nici nu intra in sfera acestei definitii.
Prin acordul dvs. referitor la acesti Termeni si Conditii, dvs. declarati si garantati ca aveti cel putin 16 ani si capacitate deplina de exercitiu sau, in cazul unei persoane juridice, sunteti o societate inmatriculata si functionand in conformitate cu legile din Romania iar reprezentantii dvs. sunt in mod valabil autorizati sa exprime acordul dvs. legal cu privire la accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice alt mod a Website-ul si/sau a Serviciilor. Compania MARELE CONDOR SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile. Puteti accesa Termenii si Conditiile oricand la adresa: www.cloud9estate.ro/termeni-si-conditii/ Toate informatiile de pe acest Website sunt oferite “asa cum sunt”. Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Datorita multitudinii de informatii, Furnizorul nu poate garanta ca toate informatiile prezente in articolele de pe site sunt corecte si nu contin erori. Furnizorul face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine datele actualizate si a corecta in timp util posibilele erori.
Scopul urmarit
Scopul acestor Termeni si Conditii este acela de a defini si reglementa conditiile de utilizare a Website-ului si a Serviciilor. Website-ul poate contine legaturi (“link-uri”) sau trimiteri catre alte website-uri/pagini web pentru utilizarea carora se vor aplica termeni si conditii de utilizare specifici, astfel cum sunt acestia specificati pe website-urile/paginile respective, Cloud9 Estate nefiind raspunzatoare si neasumandu-si nicio obligatie pentru continutul respectivelor website-uri si/sau cu privire la orice alte legaturi (“link-uri”) sau trimiteri din acestea catre alte website-uri sau pagini web. Includerea acestor legaturi (“link-uri”) sau trimiteri in Website este facuta de regula pentru ajutorul sau in interesul Utilizatorului, iar in alte cazuri in scop publicitar. Intrucat MARELE CONDOR SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe websiturile unor terti, la care se face trimitere pe Website, Utilizatorul acceseaza acele website-uri si/sau le foloseste produsele/serviciile exclusiv pe propriul risc si pe propria raspundere.
Drepturi de autor si proprietate intelectuala
MARELE CONDOR SRL ofera acces liber la site-ul cloud9estate.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Intregul continut al Website-ului incluzznd, dar fara a se limita la texte, grafice, precum si orice alte date si aplicatii , sunt proprietatea MARELE CONDOR SRL si/sau a partenerilor sai, fiind protejate conform Legii drepturilor de autor nr. 8/1996 cu modificarile ulterioare, precum si tuturor celorlalte legi, inclusive dar fara a se limita la legile aplicabile privind drepturile de proprietate intelectuala si industriala. Preluarea oricaror informatii si/sau date de pe Website in scopul republicarii, distribuirii totale sau partiale sau in orice alte scopuri, sub orice forma, fara acordul scris prealabil al Furnizorului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispozitie de MARELE CONDOR SRL prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
Disponibilitatea serviciului
MARELE CONDOR SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. MARELE CONDOR SRL nu este raspunzatoare fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.
Drepturile si Obligatiile Furnizorului
 • Furnizorul se obliga sa remedieze in cel mai scurt timp posibil eventualele disfunctionalitati reclamate legate de functionarea Website-ului.
 • Furnizorul nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori.
 • Furnizorul nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.
 • Furnizorul isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial portiuni din continutul Website-ului.
 • Furnizorul declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul.
 • Potrivit legislatiei in vigoare, Furnizorul are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.
Drepturile si obligatiile Utilizatorului
 • Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de Servicii, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.
 • Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Furnizorului in acest sens.
Utilizatorilor le este interzisa:
 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site, in vederea utilizarii lor in alte scopuri decat cele personale, noncomerciale;
 •  incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 •  incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua Cloud9 Estate, prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.
 • Violarea oricarei dintre aceste reguli de mai sus atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. MARELE CONDOR SRL va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.
Procedura de depunere si solutionare a plangerilor si sesizarilor primite din partea Utilizatorilor
 • Orice Utilizator poate depune o plangere sau sesizare care priveste sau are legatura cu serviciile oferite de Furnizor in termen de maxim 7 zile de la data producerii evenimentului si/sau aparitiei cazului sesizat.
 • Utilizatorii au posibilitatea sa transmita Furnizorului oricand plangeri si/sau sesizari cu privire la activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de un Utilizator al Website-ului care privesc si/sau au legatura cu serviciile furnizate de MARELE CONDOR SRL ori cu privire la informatiile cu aparenta nelegala furnizate de un Utilizator al Website-ului, despre care au cunostinta.
 • Plangerile vor fi depuse prin email, la adresa furnizata in sectiunea Contact
 • Plangerile si/sau sesizarile transmise Furnizorului vor include datele de identificare a Utilizatorului, linkul care face obiectul plangerii, precum si orice alte date necesare Furnizorului in vederea identificarii evenimentului sesizat si o descriere cat mai detaliata a motivului pentru care a fost inaintata plangerea/sesizarea, astfel incat Furnizorul sa o poata solutiona in cel mai scurt timp posibil.
 • Plangerile/sesizarile vor fi analizate si vor primi raspuns in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la primirea acestora de catre Furnizor, in cazul in care au fost insotite de un set complet de date necesare identificarii Utilizatorului si a problemei. In situatia in care petentul nu a transmis Furnizorului toate datele necesare identificarii problemelor semnalate si solutionarii plangerii/sesizarii respective, acesta va fi instiintat de Furnizor cu privire la informatiile lipsa, urmand ca termenul de solutionare de mai sus sa fie prelungit corespunzator.
 • Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: https://www.anpc.gov.ro
Alte aspecte
Legea aplicabila. Litigii
Drepturile si obligatiile partilor, mentionate in acesti Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care acestia le produc sunt guvernate de legislatia romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect o disputa in legatura cu acesti Termeni si Conditii urmeaza a fi solutionat de instantele competente din Romania.
Modificarea si actualizarea Termenilor si Conditiilor
Noi, compania MARELE CONDOR SRL, proprietara siteului cloud9estate.ro, ne rezervam dreptul de a modifica sau de a actualiza oricand unilateral Termenii si Conditiile de utilizare a acestui site. Poti accesa oricand Termenii si Conditiile, aici: https://cloud9estate.ro/termeni-si-conditii/ Vom anunta orice modificare aici, in aceasta pagina.
Cum ne puteti contacta? Suntem aici pentru a raspunde intrebarilor Dvs. Ne puteti contacta oricand accesand pagina Contact si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.
 
Ultima actualizare 1 Februarie 2023