Nunta in aer liber, locatii de nunti in aer liber

Cloud9Estate - O nunta de poveste! Nunta voastra in aer liber!
Cloud9Estate - O nunta de poveste! Nunta voastra in aer liber!

Nunta in aer liber

Evenimente cu suflet!

Evenimente & Servicii

Cloud9 Events

Pret Meniu Nunta Dragodana, Restaurant Nunta Dragodana, Pret meniu nunta Lunguletu, Pret meniu nunta Bucuresti, Pret meniu nunta Buftea, Pret meniu nunta Chitila, Pret meniu nunta Titu, Dambovita, Pret meniu nunta Gaesti, Pret meniu nunta Racari

Locatia ideala pentru nunta / botez / petreceri corporate

Vrem sa-ti fim alaturi în cele mai imprtante momente din viata ta. Îti punem la dispozitie atât un loc de poveste, cât si personalul nostru calificat si toata experienta în organizarea evenimentelor de neuitat.

Nunta in Aer Liber langa Bucuresti

Nunta in Aer Liber langa Bucuresti

Dacă îți dorești o nuntă în aer liber într-un cadru deosebit, Cloud9 Estate din Lungulețu poate fi alegerea perfectă pentru tine. Situată la mai putin de o oră de București, locatia este înconjurată de natura, oferind un peisaj impresionant pentru nunta ta în aer liber.

Nunta in aer liber, evenimente companii, locatie de nunta
Nunta in aer liber, evenimente companii, locatie de nunta

Dacă îți dorești o nuntă în aer liber, dar vrei să te îndepărtezi puțin de agitația orașului, Cloud9 Estate din Lungulețu poate fi alegerea perfectă pentru tine. Această locație frumoasă și romantică este situată la doar o oră de București și oferă o varietate de opțiuni pentru nunți în aer liber.

Una dintre principalele avantaje ale organizării unei nunți la Cloud9 Estate este spațiul generos pe care îl oferă. Cu o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați, proprietatea poate găzdui nunți de până la 500 de persoane. Mai mult, există multiple spații pentru ceremonii, recepții și petreceri, astfel încât poți alege varianta care ți se potrivește cel mai bine.

Cununie Religioasa Nunta In Aer Liber

Pentru ceremonia de nuntă, poți alege una dintre cele două locații disponibile: o terasă deschisă sau o zonă de ceremonie in natura.

Mai mult decât atât, Cloud9 Estate oferă și cazare pentru tine și invitații tăi. Proprietatea are o varietate de camere, apartamente și pot găzdui până la 150 de persoane, astfel încât poți petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Organizarea nunții tale în aer liber la Cloud9 Estate din Lungulețu poate fi o experiență minunată și memorabilă, cu un peisaj impresionant și o mulțime de spațiu pentru tine și invitații tăi. În plus, cu facilitățile excelente și serviciile de calitate oferite de proprietate, poți fi sigur că nunta ta va fi perfectă.

Alegerea Inspirata pentru o Nunta In Aer Liber – langa Bucuresti

Echipa Cloud9 Estate este dedicată să ofere cea mai bună experiență pentru nunta ta în aer liber. De la planificarea și organizarea evenimentului, până la crearea meniului perfect și a decorului, toate detaliile vor fi luate în considerare pentru a vă asigura că nunta ta este exact așa cum ți-ai dorit.

În concluzie, Cloud9 Estate din Lungulețu este o locație romantică și frumoasă pentru nunta ta în aer liber, situată la doar o oră de București. Aici vei găsi spații deosebite, peisaje spectaculoase și o echipă dedicată pentru a-ți oferi nunta perfectă în aer liber.

Locatie Evenimente

Langă Bucuresti

Nuntă și botez

Nuntă și botez

Fiecare nuntă este unică! Porniți de la povestea voastră, de la dorințele și ideile voastre.
Detalii

Corporate

Corporate

Petreceți și relaxați-vă într-un loc cu totul și cu totul special.
Detalii

Cazare

Cazare

18 camere si doua apartamente, amenajate in rustic, minimalist au gândite sa vă ofere tot confortul
Detalii

Wedding Luxury & Events

Evenimente cu suflet!