Nunta in aer liber

Evenimente cu suflet!

Evenimente & Servicii

Cloud9 Events

Pret Meniu Nunta Dragodana, Restaurant Nunta Dragodana, Pret meniu nunta Lunguletu, Pret meniu nunta Bucuresti, Pret meniu nunta Buftea, Pret meniu nunta Chitila, Pret meniu nunta Titu, Dambovita, Pret meniu nunta Gaesti, Pret meniu nunta Racari

Locatia ideala pentru nunta / botez / petreceri corporate

Vrem sa-ti fim alaturi în cele mai imprtante momente din viata ta. Îti punem la dispozitie atât un loc de poveste, cât si personalul nostru calificat si toata experienta în organizarea evenimentelor de neuitat.

Cununii in aer liber

Cununia civila este un moment intim si cu o insemnatate aparte, o impreunare oficiala a indragostitilor, pe care noi ne dorim sa o facem cat mai memorabilia pentru acestia. O cununie in aer liber este alegerea ideala daca va doriti un cadru romantic si relaxat si ca toti cei dragi sa se poata bucura de acest moment unic alaturi de voi.

Locatia Cloud9 Events beneficiaza de extinse spatii verzi, ce pot fi amenajate in functie de preferintele fiecarui cuplu, astfel oferindu-va posibilitatea de a avea un eveniment exact asa cum doriti.

Nunti & Botezuri

Evenimentul tau de poveste merita o locatie pe masura, care sa ofere un cadru magic pentru toate emotiile si amintirile ce vor fi impartasite cu cei dragi, fie ca este vorba despre o petrecere de botez sau despre celebrarea iubirii de cuplu.

Evenimente corporate

Ne face placere sa fim un partener de incredere in organizarea celor mai frumoase evenimente din cadrul companiei tale, fie ca este vorba despre petrecerea de Craciun sau teambuilding. Cu o vasta experienta in organizarea evenimentelor corporate, echipa noastra va fi alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul organizarii, disponibilitatea si expertiza fiind resurse mereu puse la dispozitia dumneavoastra.

Cazare

In aceeasi locatie, vei gasi 18 camere si doua apartamente, amenajate intr-un stil rustic, simplist, si gandite sa ofere tot confortul de care ai nevoie pentru a te bucura din plin de evenimentul tau. Avand salonul si cazarea in acelasi loc, pregatirile dinaintea evenimentului devin o relaxare intrucat nu mai este nevoie sa iti faci griji despre aspectele logistice, iar distractia se desfasoara mult mai relaxat.

Servicii incluse

Pentru ca ne dorim o desfasurare cat mai buna a evenimentului tau, iti punem la dispozitie:

Camera matrimoniala in noaptea evenimentului

250 de locuri de parcare pentru invitati

Consultant dedicat pe tot parcursul organizarii

Salina de suprafata pentru recuperea de a doua zi

Wedding Luxury & Events

Evenimente cu suflet!