Nunta in aer liber, locatii de nunti in aer liber

Cloud9Estate - O nunta de poveste! Nunta voastra in aer liber!
Cloud9Estate - O nunta de poveste! Nunta voastra in aer liber!

Nunta in aer liber

Evenimente cu suflet!

Evenimente & Servicii

Cloud9 Events

Pret Meniu Nunta Dragodana, Restaurant Nunta Dragodana, Pret meniu nunta Lunguletu, Pret meniu nunta Bucuresti, Pret meniu nunta Buftea, Pret meniu nunta Chitila, Pret meniu nunta Titu, Dambovita, Pret meniu nunta Gaesti, Pret meniu nunta Racari

Locatia ideala pentru nunta / botez / petreceri corporate

Vrem sa-ti fim alaturi în cele mai imprtante momente din viata ta. Îti punem la dispozitie atât un loc de poveste, cât si personalul nostru calificat si toata experienta în organizarea evenimentelor de neuitat.

Nunta in Aer Liber Pitesti

Nunta in Aer Liber Pitesti

Cloud9 Estate din Lungulețu, la doar 30 de minute de Pitesti, este una dintre cele mai elegante și rafinate locații pentru nunți în aer liber din zonă. Această locație de evenimente deosebită oferă o varietate de facilități și servicii de înaltă calitate pentru a vă asigura că nunta dumneavoastră este un succes.

Va propunem locatia de nunta in aer liber pentru nunti memorabile in mijlocul naturii aflate in apropiere de Bucuresti!
Va propunem locatia de nunta in aer liber pentru nunti memorabile in mijlocul naturii aflate in apropiere de Pitesti!

Cununie Civila sau Religioasa In Aer Liber

Nunta în aer liber la Cloud9 Estate este o alegere excelentă pentru cei care doresc să sărbătorească evenimentul lor într-un mediu natural și elegant. Această locație unică de evenimente este înconjurată de o zonă verde și de un lac pitoresc, oferind un fundal impresionant pentru pozele de nuntă și creând o atmosferă romantică și relaxantă.

Sala de evenimente modernă și elegantă de la Cloud9 Estate are o capacitate de până la 300 de persoane, ceea ce o face potrivită pentru nunți de dimensiuni diferite. De asemenea, există o terasă frumoasă cu vedere panoramică, care poate fi utilizată pentru cocteiluri și petreceri în aer liber, precum și o grădină impresionantă pentru ceremonia de nuntă în aer liber.

Meniu Nunta in Aer Liber

Meniul la Cloud9 Estate este pregătit de către bucătari cu experiență, care utilizează ingrediente de calitate și proaspete pentru a crea preparate delicioase. Există o gamă largă de meniuri disponibile, de la preparate tradiționale românești până la meniuri internaționale sofisticate.

Echipa de organizatori de evenimente de la Cloud9 Estate este pregătită să ofere servicii personalizate și de înaltă calitate pentru a asigura că nunta dumneavoastră este un succes. Ei pot ajuta la organizarea tuturor aspectelor legate de nunta dumneavoastră, de la decorarea locației și aranjarea florilor, până la DJ și sonorizare.

Nunta cu stil in Pitesti, Nunta in aer Liber

În concluzie, Cloud9 Estate este una dintre cele mai rafinate și elegante locații pentru nunți în aer liber din Pitesti și împrejurimi. Această locație oferă o varietate de facilități deosebite, meniuri delicioase și servicii personalizate, pentru a vă asigura că nunta dumneavoastră este un succes.

Locatie Evenimente

Langă Bucuresti

Nuntă și botez

Nuntă și botez

Fiecare nuntă este unică! Porniți de la povestea voastră, de la dorințele și ideile voastre.
Detalii

Corporate

Corporate

Petreceți și relaxați-vă într-un loc cu totul și cu totul special.
Detalii

Cazare

Cazare

18 camere si doua apartamente, amenajate in rustic, minimalist au gândite sa vă ofere tot confortul
Detalii

Wedding Luxury & Events

Evenimente cu suflet!